5 mest populära “brun utan sol”-produkterna i år

Brun utan solSommaren kommer ofta fort, plötsligt en dag är det 25 grader varmt och du har inte hunnit bygga upp en gradvis solbränna. Att gå runt i vita ben i början av sommaren är helt naturligt, men många vill ändå fuska sig fram till en snygg bränna. Det allra enklaste sättet är att smörja in sig med brun utan sol-kräm. Det finns många bra på marknaden, men även en del som kanske inte är lika bra som bara täcker fläckvis eller är alldeles för gula. Syftet med brun utan sol är att på ett helt ofarligt sätt kunna skaffa sig en snygg och fräsch bränna – äkta eller inte.

Decléor är bäst i test

Vilken produkt är då bäst i år? Decléors Aroma Sun har fått riktigt bra omdömen och testresultat. Konsistensen är mjuk och smidig, inte rinning utan den går lätt att applicera på huden. Resultatet blir jämt och nyansen på dina ben, dina armar eller ditt ansikte är naturlig. Krämen är ganska dyr, omkring 360 kr för 125 ml, men den är dryg. En annan mycket bra produkt tillverkas av BareMinerals. När du har sprejat på denna brun utan sol-produkt ser din hud först smutsig ut, men det går bort när du duschat. Slutresultatet blir naturligt, kolla gärna in andra produkter på sunmate-shopen.se.

Budgetfavorit från L’Oréal

På tredje plats hamnar L’Oréals Sublime Bronze Self Tanning. Den är enkel att stryka på huden och efterlämnar en fräsch bronsig färg. Produkten är billig, men resultatet är inte särskilt långvarigt. Piz Buin Self Tan Lotion finns i olika nyanser beroende på din hudton, vilket gör det enkelt att skaffa sig en naturlig solbränna. På femte plats över de bästa brun utan sol-produkterna i år hamnar Tan Can Sun Spray, som du precis som namnet antyder, sprejar på huden. Kan vara svårt att få rätt mängd, lätt att det blir för mycket och färgen blir då inte naturlig. Köp rätt produkt för dig och gör dig redo att möta sommaren.