Om Oss

Här kommer du att hitta en kollektion av generella artiklar om sommaren, sol och alla dess fester. I Sverige så är sommaren kort och många längtar efter den, samtidigt så gäller det att man försöker att nyttja den maximalt när den väl är här. Ibland kan man dock sakna inspiration angående vad man ska göra under sommaren och hur man ska bete sig på stranden. Man måste inte åka iväg någonstans för att man ska ha en bra sommar; en bra sommar kan vara på budget och man kan med fördel spendera den i Sverige. Om man bara är lite kreativ och tar vara på de soliga dagarna som kommer så kommer man garanterat att få en riktigt bra sommar i Sverige.

Här kommer tips och råd samt artiklar om vad du kan göra i Sverige och hur du gör för att göra din sommar optimal, det innefattar även information om hur du tar hand om din hud efter att du har vistats många timmar i solen. Det är viktigt att man skyddar sig själv från den starka solen då det snabbt leder till att sommaren blir tråkig om man blir bränd och därmed inte kan njuta av tiden fullt ut.

Det viktigaste är att du ser till att du inte bränner dig från början, detta kan du göra genom att skydda dig mot solen på olika sätt men även genom att tänka klokt och inse att man inte behöver vara i solen varje minut. Om du tänker så skapar du goda förutsättningar för att du ska få en bra sommar.